UPDATE: La amiaza zilei de joi, UNIMEDIA a venit cu o confirmare: Cristian Jardan va rămâne administratorul companiei până la expirarea tuturor contractelor active semnate în 2019.

„UNIMEDIA se află în unul dintre cele mai bune momente din istoria sa de 14 ani. În acest an am reușit obținerea unor rezultate de audiență remarcabile, doborând toate recordurile posibile. Acum însă, portalul are nevoie de investiții pentru a se dezvolta, ceea ce eu nu pot asigura din resurse proprii. Au fost 5 ani intenși în care am reușit să dezvoltăm UNIMEDIA pe cont propriu și practic fără susținerea donatorilor internaționali. Acum urmeaza o nouă etapă. Cred și sunt sigur că totul va fi mult mai bine”, a declarat Cristian Jardan.


Știrea inițială: 

În loc de jurnalistul Cristian Jardan, care deținea 100% din firma Miraza SRL, unic asociat ar fi devenit Olesea Banari. Valoarea tranzacției este secretă.

Contactat de AGORA, Cristian Jardan a refuzat să comenteze informația, să o confirme sau să o infirme.

Aceeași sursă scrie că noua posibilă proprietară ar fi Olesea Banari (Bolboceanu) e soția omului de afaceri Sergiu Banari, jurnalistă de formație care anterior a muncit în mass-media, deținând și administrând portalul stireazilei.md, popular în anii 2009-2011. Deocamdată, aceasta nu a comentat informația. 

Portalul UNIMEDIA a fost lansat în anul 2005. La 30 decembrie 2014 proiectul a fost preluat de către Miraza SRL, firmă condusă de jurnalistul Cristian Jardan.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!