„Ce s-a întâmplat anul trecut a fost o crimă împotriva cetățenilor nu doar împotriva mea. Aici sunteți puțini care n-ați votat cu mine. Avem datoria să recuperăm ce am pierdut”, a spus Năstase referindu-se la funcționarii Primăriei și a ținut să constate că edificiul clădirii Primăriei și utilajele sunt învechite.

„De ce n-am renovat edificiu? Am văzut mașinile vechi. Procesele se amână de la un an la altul și trebuie demarate acum. Împreună vom reuși să găsim proeicte din străinătate. Cine zice că se poate doar cu bani din interior - minte” a spus candidatul, sigur că se întoarce în Primărie după alegerile din 20 octombrie.

Citește și:  „Circ marca Andrei Năstase”. Dorin Chirtoacă va solicita pedepsirea liderului PPDA pentru că a mers la Primărie în timpul campaniei

„Vă îndemn eliberați-vă și ajutați și orașul. Aplicați legea chiar și în lipsa mea și o vom face când mă voi întroace. Nu cer votul vostru doar îndemn să iasă lumea la vot”.

Năstase a sensibilizat oamenii rugându-i să ridice mâinile dacă au pe cineva în străinătate. „Ajutați-mă să-mi întorc și eu familia acasă. Ajutați-mă să vă ajut și eu pe voi”, a spus pe final Năstase.

Candidatul din partea Blocului ACUM la funcția de primar de Chișinău i-a mulțumit actualului primar interimar Adrian Talmaci pentru munca lui, a împărțit flori și a menționat că i-a fost dor. Funcționarii l-au petrecut cu aplauze.

Amintim că în cursa electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie, au fost înregistrați 19 candidați pentru funcția de primar general al Chișinăului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!