Urmând experienţa de succes a cardurilor cu plata în rate, cardul de cumpărături LiberCard oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă a cumpărăturilor în rețeaua de parteneri. 

Partenerii din rețea

Relația cu magazinele partenere este una esențială pentru succesul acestui proiect. Suntem recunoscători celor peste 200 de parteneri care au încredere în MAIB şi cu care pășim împreună pentru dezvoltarea unei rețele care să acopere toate necesitățile clienților. Lista de produse și servicii care pot fi cumpărate în rate este tot mai vastă: gadgeturi, electrocasnice, servicii medicale, cosmetică, vestimentație, călătorii, studii, săli de fitness, servicii auto, restaurante şi chiar produse alimentare. 

Ratele sunt oferite de fiecare partener în conformitate cu politica sa de preţuri şi sunt valabile pentru întregul sortiment de bunuri din acea unitate comercială. Ele variază de la 1 lună până la 12 luni, fără dobânzi și comisioane. 

Totul este despre gestiunea banilor

Dorința de a cumpăra în rate se bazează nu doar pe lipsa temporară a resurselor financiare disponibile, dar mai ales pe o gestionare „smart” a bugetului familiei. Unele cumpărături pot fi eșalonate în timp pentru a repartiza uniform cheltuielile, iar alte cumpărături pot fi făcute în momente când salariul încă nu a ajuns în cont. Nu mai există cumpărături amânate până la vremuri mai bune. Ele trebuie făcute atunci când există necesitatea sau dorinţa. 

Până la 50 000 lei

LiberCard este un card de credit cu o linie de credit reutilizabilă. Pentru început clientul depune o cerere pentru LiberCard în orice sucursală a MAIB sau online. Suma limitei de credit este bazată pe veniturile familiei şi variază între 3000 lei şi până la 50 000 lei. Este suficientă o singură vizită la bancă şi cardul îşi găseşte locul în portmoneul fiecăruia pentru a deveni un instrument de plată oricând şi oriunde. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.