Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc, accidentul s-a produs în jurul orei 19:20, timp în care un vehicul Volkswagen T-4 staționa pe marginea drumului, șoferul schimbându-și roata de rezervă. În saptele său, o Dacia Logan s-a oprit pentru a ceda trecerea microbuzului Mercedes Sprinter de pe ruta Chișihău-Ștefan Vodă, care se deplăsa spre orașul Căușeni. Ulterior, un Nissan Qashqai ce se deplăsa spre orașul Anenii Noi n-a respectat limita de viteză și a tamponat din spate Dacia Logan, care din inerție a tamponat lateral Volkswagen-ul și microbuzul de rută.

Șoferii din Volkswagen T-4 și din Dacia Logan au avut nevoie de îngrijiri medicale, aceștia fiind transportați la spital. Ambii s-au ales cu comoție cerebrală.


Oamenii legii cercetează cazul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!