Comerțbank și Procreditbank nu vor activa de hram. Mobiasbanca OTP Group a anunțat că, la 14 octombrie sucursale băncii din orașele Chişinău, Floreşti, Rezina și Briceni nu vor active, în legătură cu hramul.

Mobiasbanca a mai anunțat că  la 14 octombrie, va fi sistată activitatea instituțiilor financiare din SUA, cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi, decontări în dolari americani nu vor fi efectuate.

Energbank a anunțat că în ziua de 14 octombrie, programul de lucru ghișeielor băncii va fi până la orele 13:00:

  • Agentia nr.4 a Sucursalei Botanica;
  • Agenţia nr.2 a Sucursalei Centru;
  • Sucursala Rîşcani și Agenţia nr.1;
  • Agenţiile nr.1 şi nr.2 a Sucursalei Ciocana Nouă;
  • Sucursala Florești.

Victoriabank nu va activa, cu unele excepții:

La fel, în legătură cu sărbătorirea Hramului localității la data de 14 octombrie nu vor activa următoarele subdiviziuni Victoriabank din țară:

  • Sucursala nr. 2 Floreşti
  • Sucursala nr. 19 Briceni
  • Agenţia nr. 58 Rezina

Moldindconbank a informat că, în data de 14 octombrie este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile din Chișinău, precum și pentru oficiile băncii din localitățile care la fel sărbătoresc hramul.

FinComBank a anunțat că ziua de 14 octombrie  se consideră zi de odihnă în mun. Chişinău, or. Floreşti, Rezina, Vulcăneşti şi Briceni.   

Moldova Agroindbank a anunțat că la 14 octombrie doar unele unităţi ale băncii din Chişinău vor avea program de lucru cu clienţii, persoane fizice. Unităţile din Briceni, Floreşti şi Rezina de asemenea vor avea zi liberă. 

EuroCreditBank

Banca a anunțat doar programul de lucru al punctelor de schimb valutar ale BC "EuroCreditBank" S.A. în zilele de 13-14 octombrie: 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!