Directoarea Asociației Naționale pentru Turism Receptor (ANTRIM), Natalia Țurcanu, a postat câteva fotografii din care se pot observa mai multe grătare chiar în ușa centrului. „Și am propus să schimbăm conceptul acestei „sărbători”...dar sunt alte priorități. Așa întâmpinam turiștii azi. Cu frigărui”, a scris directoarea ANTRIM.

Chiar la intrarea în punctul de informare se pot vedea mai multe coșuri pentru gunoi și genți cu marfă. „Îmi cer scuze de la turiști pentru mizeria pe care o avem în fața centrului”, ne-a spus Natalia Țurcan.


Centru de Informare Turistică a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, precum și al USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova.

Centrul pune la dispoziția vizitatorilor informații despre evenimente, facilitățile de cazare, itinerare și tururi, inclusiv vinicole.

Acesta a fost lansat în luna noiembrie 2017.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!