„Domnule Dorin Chirtoaca, de ce învinuiți un băiat pe nedreptate, în situația în care chiar Dvs ați fost prins servit la volan și cel mai interesant încălcând regula de viteza exact pe strada Alecu Russo, anume acolo unde “chipurile” fratele meu a mers cu 130km/h?”, a scris Sandra Dodon.

Totodată ea a explicat că între familia ei și președintele Igor Dodon nu ar exista legături de rudenie:

„Rude-nerude, care-i treaba? Suntem consăteni și ne știm de-o viața, e și normal să găsiți poze.  Un lucru e știut: părinții mei nu au nici o atribuție cu politica moldoveneasca și au muncit pentru tot ce au acum, „fără a fura” din buzunarul vostru”.

Mai mult, tânăra susține că filmulețele care au apărut în spațiul public ar fi fost trucate.

„Mi se pare o nedreptate să salvezi de pe pagini străine niște video unde se încalcă regulamentul de circulație și sa dai vina pe un băiat care nu are nici o atribuție la asta . Și ca să pară totul la maximum real, s-a găsit un video de 3 secunde unde fratele meu conduce regulamentar”, a scris Sandra Dodon.

AGORA amintește că în mediul virtual au apărut mai multe filmulețe în care un grup de băieți conduc cu viteză excesivă, consumă alcool și folosesc arme

În unele clipuri tinerii demonstrează că pot șofa prin centrul capitalei cu o viteză ce depășește 200 de km/h, în alte filmulețe protagoniștii consumă alcool sau împușcă dintr-o armă pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim.

Ulterior, candidatul liberal pentru șefia capitalei, Dorin Chirtoacă, a scris o postare pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia a criticat acțiunile tinerilor făcând paralele cu relația dintre ei și șeful statului.

Acum câțiva ani în presă au fost vehiculate informații potrivită cărora Chirtoacă ar fi fost prins de oamenii legii în stare de ebrietate în timp ce conducea prin oraș. Fostul edil a negat de fiecare dată aceste acuzații.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!