Cei doi, în vârstă de 40 și 41 de ani, au fost anterior condamnați pentru infracțiuni similare. Suspecții aveau rolul de repartizare a dozelor și comercializare a drogurilor consumatorilor, inclusiv prin intermediul aplicațiilor electronice de comunicare și internet. 

Pe parcursul a două luni, ofițerii de investigație au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de heroină cu prețul de 3500 lei per gram, astfel  fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

În urma perchezițiilor efectuate la suspecți polițiștii au depistat și ridicat  mai multe doze de heroină pregătite pentru realizare, droguri de tip PVP, telefoane mobile, bani din vânzarea drogurilor și cântare electronice la scara mică. La fel, a fost ridicat și urmează a fi aplicat sechestru pe un automobil de model Volkswagen cu o valoare de 15 000 Euro. 

Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!