„Tot ce se întâmplă cât a activat așa-numita comisie de anchetă a fost un spectacol. Faptul că opoziția nu a fost acceptată din start, face comisia să nu fie credibilă. PDM nu va participa la acest spectacol ieftin și va părăsi sala plenului”, a anunțat democratul Andrian Candu.

„O, bravo”, a comentat instant Slusari, fiind însoțit și de replica președintei Parlamentului,. Zinaida Greceanîi: „Frumos!”

„Hoții strigă „Prindeți hoții”! Hoții, hoții, hoții”, a scandat Slusari.Conflictul dintre Candu și Slusari a început încă în luna august. Atunci, ex-președintele Parlamentului a spus că intenționează să-l dea în judecată pe Slusari. Decizia lui Candu vine după ce Slusari a anunțat că fostul speaker ar putea fi urmărit pentru neglijență în serviciu. 


AGORA amintește că deputații au votat, în ședința Parlamentului din iunie 2019, formarea și componența comisiei parlamentare de anchetă a fraudei bancare. Președintele comisiei este membrul PPDA Alexandru Slusari, iar vicepreședinte - socialistul Vladimir Golovatiuc.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!