StarNet și Moldo Crescendo, și-au unit forțele și au organizat cel mai frumos concert de muzică clasică posibil, oferindu-le tuturor oaspeților o experiență culturală inedită. 

Timp de aproape 2 ore, prin prisma măiestriei tinerilor artiști de la Moldo Crescendo, conduși de Marcel Lazăr, inițiatorul evenimentului, și cu participarea invitatului special, violonista Alexandra Tîrșu, dar și cu dedicația celor de StarNet, un spațiu ce a fost cândva uzină de tractoare s-a transformat într-o sală neobișnuită de concerte. 

Evenimentul a marcat cu succes încheierea celei de a 5-a ediții a festivalului Moldo Crescendo - “Cu pianul prin Chișinău”.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără suportul partenerilor care au oferit o notă distinctivă acestei seri. DAAC Hermes a încălzit atmosfera cu un test drive cu mașini electrice și hibride de ultimă generație, iar starea de confort a fost asigurată de Select Banquet Hall. De asemenea, oaspeții au avut posibilitatea să-și potolească setea de artă și frumos admirând picturile artistului Mihail Lazari și savurând un pahar de vin nobil de la Chateau Vartely sau o cafea aromată de la Dallmayr. 

A fost o seară a contrastelor, unde starea de euforie și emoțiile pozitive au fost la ele acasă. ,,A fost cel mai frumos eveniment organizat de Moldo Crescendo, o organizare perfectă, o locație deosebită, un public minunat. Mulțumim Starnet pentru tot sprijinul!” a declarat Marcel Lazăr.

Mai multe poze de la eveniment, puteți vedea aiciP.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.