Membrii CEC nu au identificat probe pentru a da curs contestației lui Valeriu Munteanu, fapt ce l-a nemulțumit pe acesta.

„PSRM nu a prezentat probe concludente privind achitarea onorariilor către interpreții care au evoluat la 14 octombrie pe scena electorală a lui Ion Ceban, ci doar un virament bancar către o persoană juridică în sumă de doar 94 mii lei, ce evident nu acoperă nici 20% din banii pe care i-a achitat PSRM către artiști.

Guvernul s-a schimbat dar concertele electorale ale guvernanților finanțate din surse obscure continuă, iar oamenii sunt cumpărați în continuare cu „pâine și circ”, se arată într-un comunicat al Uniunii Salvați Basarabia, care acuză guvernarea că își protejează exponenții și „închid ochii la toate fărădelegile celor ce dețin astăzi „pâinea și cuțitul”.


La 14 octombrie, candidatul USB la funcția de primar general al mun. Chișinău, Valeriu Munteanu, a cerut retragerea din cursa electorală a candidatului socialist Ion Ceban. O contestație în acest sens a fost depusă atunci la Comisia Electorală Centrală. Munteanu afirma că festivitatea organizată de Ceban în această zi ar presupune chetuieli nedeclarate, bani ce ar proveni din Federația Rusă.

Citește și: CSJ i-a dat dreptate lui Ion Ceban pe subiectul panourilor electorale. Recursul lui Valeriu Munteanu a fost respins (DOC)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!