„Am votat ca orașul să se dezvolte. Să fie amenajat, frumos, curat, confortabil ș modern. Să se mândrească de oraș și cei mici, și cei mari, știu că e posibil acest lucru. Schimbarea se va produce, sunt sigur. Vreau ca orașul să fie cartea de vizită, o adevărată Capitală. Voi merge cu familia să ne plimbăm, iar apoi voi merge la partid”, a spus Ceban.

Soția sa a declarat că a votat pentru un viitor mai bun al copiilor.

„Am votat ca copiii noștri, vorbesc despre toți copii, să aibă un viitor prosper în acest oraș, să nu vrea să plece, să admire acest oraș și nu altul. Am votat pentru omul despre care știu nu din auzite că va dedica tot sufletul, toată energia, tot efortul și toate cunoștințele acestui oraș”, a spus Tatiana Ceban.


Amintim că sondajele dinaintea scrutinului îl arătau pe Ceban drept favoritul alegătorilor. Un sondaj prezentat cu nouă zile înainte de alegeri arată că, din totalul chișinăuienilor deciși, 46,6% l-ar vota pe socialistul Ion Ceban, la șefia capitalei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!