„După închiderea secțiilor, mulțumesc tuturor cetățenilor, indiferent pentru cine au votat. Prin exemplul personal ei demonstrează că trebuie să votăm și așa ne alegem soarta. Cred că am o echipă extraordinară, oameni foarte dedicați, care m-au ajutat în campanie și până la ea. Mă bucur că sunt oameni profesioniști. Mulțumesc familiei mele care mi-a fost alături. Soției mele, că avut răbdare, că m-a așteptat când plecam devreme și veneam târziu. Vasea și Ilinca, salut! Am promis să ne transmit. Mulțumesc presei că ne-ați dus mesajul cât se poate de explicit”, a spus Ceban.

El a afirmat că, indiferent pentru cine ar vota cetățenii, el va „respecta alegerea lor”.

„Sunt sigur că vom pune în realizare toate planurile. Sunt deschis ideilor care vin de la contracandidații mei și dacă ele completează programul meu, le voi pune în aplicare. Vreau ca următorul primar să nu uite nici pentru o secundă de angajamentele pe care le-a făcut”, a conchis socialistul.

Un sondaj prezentat cu nouă zile înainte de alegeri arată că, din totalul chișinăuienilor deciși, 46,6% l-ar vota pe socialistul Ion Ceban, la șefia capitalei. A doua opțiune a locuitorilor din oraș este liderul PPDA, Andrei Năstase, care ar urma să fie votat de 31,1%. Datele au fost colectat de Asociația Sociologilor și Demografilor. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!