„Prezența la vot a fost una care a depășit-o pe cea din primul tur al alegerilor de anul trecut. Nu au lipsit manipularea, intoxicarea opiniei publice cu denigrări. Vom rezista în continuare. Fac un apel la vigilență, pentru că urmează o numărătoare lungă. Am trecut astăzi cu toții un test foarte important al democrației noastre. Să avem răbdare să numărăm voturile cu mare atenție. În acest moment, orice fel de estimare a acestor alegeri este inoportun”, a declarat Andrei Năstase.

La sediul PPDA a venit și prim-ministra Maia Sandu, care a menționat că Blocul ACUM e gata să meargă în turul doi, acolo unde primarul nu va fi ales din prima.

„Ne-am străduit ca aceste alegeri să fie libere și corecte, ca cetățenii să poată să-și exprime liber opțiunile. Acolo unde va fi turul doi, evident vom merge mai departe în campanie și vom miza pe sprijinul dvs”, a punctat Sandu.

Urmăriți mai jos imagini în direct de la sediul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!