„Potrivit primelor informații de la secțiile de votare, clasamentul este următor: Ceban, Năstase, apoi subsemnatul. În cazul în care aceste informații se adeveresc, noi chemăm tot alegătorii din Chișinău să voteze, necondiționat, împotriva lui Ceban. Atenție, menținem afirmațiile legate de grupul Năstase, Țopa și Țopa în dosarele „Air Moldova” și „Victoriabank”, prin urmare rugăm să fim citați corect: împotriva lui Ceban și nu altfel”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Liberalul a scris că el și echipa sa se va pregăti de alegeri parlamentare anticipate, președinția R. Moldova și alte proiecte. „Dodon trebuie scos în șuturi din președinție, la fel ca Plahotniuc din Moldova”, a spus Chirtoacă.

Rezultatele preliminare arată că liderul PL se situează pe locul trei, după favoriții cursei Ion Ceban și Andrei Năstase.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!