UPDATE 12:45 Octavian Țîcu nu va ajunge să-i răspundă lui Ion Ceban. Acesta a anunțat că va rămâne deputat în Parlament: Ales consilier în CMC, Țîcu va rămâne în Parlament: „5% - atât caracter și demnitate a avut Chișinăul” (VIDEO)

Știrea inițială:

„La Consiliu socialiștii au luat primul loc. Deciziile se iau cu majoritate. Propunerea mea către cei din Blocul ACUM e să mergem pe o coaliție. Dacă ajung primar, sunt gata ca din cei patru viceprimari - doi să meargă la ACUM, din cei cinci pretori de sectoare - doi să fie de la ACUM, iar  președinte CMC să fie de la ACUM”, a declarat Ion Ceban.

Totodată socialistul le propune contracandidaților săi din primul tur al alegerilor locale Victor Chironda și Octavian Țîcu preluarea conducerii a două departamente noi pe care ar urma să le înființeze la Primăria Chișinău.

„Voi schimba organigrama și voi propune un nou departament de planificare urbană, iar conducerea acestui departament vreau să fie realizată de Victor Chironda. Totodată, vreau să-i propun domnului Țîcu să preia conducerea departamentului de relații internaționale și bilaterale cu România”, a mai adăugat Ion Ceban.

Amintim că în urma alegerilor locale pentru Primăria capitalei din 20 octombrie 2019, Ion Ceban a acumulat 40% din voturi, iar candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase 31,9%.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!