„Voi merge în Parlament cu un vot dat de 20 de mii de oameni”, a declarat Țîcu.

Pentru că Țîcu nu va fi în CMC, pică automat și propunerea socialistului Ion Ceban, care a declarat că este gata să-i ofere lui Octavian Țîcu conducerea unui departament pe care ar urma să le înființeze la Primăria Chișinău.

„Vreau să-i propun domnului Țîcu să preia conducerea departamentului de relații internaționale și bilaterale cu România”, a spus Ion Ceban în timpul în care Octavian Țîcu ținea un discurs la conferința sa de presă.

„5% de caracter și demnitate”

„5% - atât caracter și demnitate a avut Chișinăul în această campanie electorală. Plus, minus 2%”, a spus Țîcu.

Acesta a adăugat că în timpul campaniei electorale pentru funcția de primar de Chișinău a fost supus unui „linșaj mediatic nemaivăzut”. „Au fost atacuri din interiul blocului ACUM, de la PSRM, dar și din parte altor forțe”, a mai spus el.


Amintim că Octavian Țîcu a acumulat aproape 5% din voturi la alegerile locale generale pentru funcția de primar general al mun. Chișinău.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!