„În primul rând, trebuie să atragă atenția la rețelele inginerești subternare, care sunt într-o stare deplorabilă. Vreo 80% din aceste rețele urmează reparate capital. Vorbesc de rețelele Apă-Canal și Termoelectrica. Ulterior, se poate trece la reparația capitală a străzilor. În 30 de ani, s-a reparat 15-20% din rețelele subterane”, a menționat Adrian Talmaci.

Acesta a refuzat să spună pe cine susține în turul doi: „Asta este opinia mea. Eu decid personal, nu cred că trebuie să declar public pe cine susțin. Votul e ceva secret”.

Amintim că, în urma alegerilor locale din 20 octombrie, în turul doi au acces socialistul Ion Ceban și Andrei Năstase. Potrivit datelor preliminare, aceștia au obținut 40,16% și, respectiv, 31,09% din numărul total de voturi.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!