Studenții Academiei „Ştefan cel Mare” puteau fi oservați pe străzile din regiunea instituției de învățământ, dar și în fața Ministerului Afacerilor Interne.
Aici tinerii au repartizat pliante informative tematice şoferilor din traficul rutier.


Pliantul repartizat conţine informaţie referitor la sancţiunile aplicabile şoferilor care conduc vehiculul în stare de ebrietate. Marea majoritate a şoferilor au fost receptivi, susţinând prin gestul lor desfăşurarea acţiunii de prevenire a acestui fenomen distructiv.În această zi, studenții au informat peste 500 de șoferi.  Acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei „STOP alcool la volan!” și va continua şi în zilele următoare.
Amintim că în ultimele luni s-au înregistrat numeroase accidente rutiere soldate cu decese și victime traumate. Totodată, amintim că Poliția Națională a lansat o linie telefonică destinată exclusiv sesizării oamenilor legii cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!