Marți, 22 octombrie, la Cahul - „Dosarele Siberiei”

„Dosarele Siberiei” ajunge pe scena de la Cahul, după succesul fulminant de la Chișinău, de pe scene din România și Ucraina. Intrarea la acest spectacol este liberă.

Miercuri, 23 octombrie - „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

Un spectacol de Nelly Cozaru, care are în rol central legendara personalitate a Mariei Tănase, interpretat de actrița Tinka Fox.

Bilete online AICI.

Joi, 24 octombrie - „KRUM”. 

Este un spectacol despre viața reală a zilelor noastre, pseudo-valori și idealuri false.

25 și 26 octombrie la Chișinău - „Dosarele Siberiei”

Spectacolul ilustrează soarta românilor basarabeni, care au fost protagoniștii foametei și a deportărilor. Modul în care istoria ne marchează destinul este unul dintre subiectele pe care le abordează acest spectacol, conceput după mărturii reale.

Duminică, 27 octombrie - „Familia Tot”

 O comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondența, un maior   care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

Hai cu noi la teatru! Bilete online AICI.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!