„Îmi pare rău că Victor Chironda împreună cu colegii nu au reușit să ia mai multe locuri în consiliu. Și mai rău, îmi pare că din cauza la circuri politice, unele cadavre politice au reușit să ia 10%, după ce au vorbit de tancuri 10 ani și au adus în starea deplorabilă orașul, în care miroase, în care drumuri noi făcute din bani împrumutați după un an au început să se strice și multe altele”, a scris Codreanu pe Facebook.

Citește și: Promo-LEX: Neînregistrarea lui Codreanu și a altor candidați independenți în cursa electorală s-a făcut eronat

Fostul edil interimar spune că alianța de la putere „a politizat tot ce s-a putut în continuare”.

„Au folosit resurse financiare, resurse administrative și au dat la o parte pe toți cei care încurcau”, consideră Codreanu.

Potrivit lui, R. Moldova trebuie transformată. „Guvernarea actuală a dat la o parte zeci de candidați independenți din toată țara. Tăind foile, fără să țină cont că acolo erau zeci de mii de semnături ale oamenilor care își doreau altceva. E Ceață din nou în Moldova. Cod galben de ceață în toată țara. Aveți grijă vă rog. Sper că nu pentru următorii patru ani”, a conchis Codreanu.


Ruslan Codreanu, singurul candidat independent la alegerile pentru Primăria Chişinău, a fost exclus din cursa electorală de Comisia Electorală Centrală prin decizia Curții Supreme de Justiție.

Fostul primar interimar a afirmat că își va continua activitatea în municipiul Chișinău, însă nu a precizat din ce postură.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!