La LINK Academy puteți alege între 6 departamente fără să aveți nevoie de cunoștințe prealabile. Fiecare domeniu vă propune două obiective simple. Primul este ca după școlarizare să progresați, să obțineți un job foarte bine plătit. Al doilea este să vă oferim o experiență de școlarizare de care să vă  aduceți aminte cu plăcere. Fiecare titlu profesional primit la LINK Academy este recunoscut pe plan global, în special în Moldova.

Certificatele pe care le puteți obține la finalul școlarizării sunt recunoscute pe plan global. Aceasta se datorează faptului că pregătirea și susținerea examenelor finale sunt organizate de către LINK Academy, iar diplomele și certificatele se trimit direct de la adresa Departamentului pentru Examinări Internaționale al Universității Cambridge, Microsoft, Adobe, Zend și CompTIA, din Anglia, Olanda și SUA.

BusinessAcademy - Educația de cea mai înaltă calitate din regiune

BusinessAcademy este una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din regiune și, datorită calității programului de un an de zile, puteți dobândi cunoștințe și abilități pe care le dețin oameni de afaceri de succes, recunoscuți pe plan global. Este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge, IQN și alte instituții educaționale și de afaceri cunoscute pentru a pregăti cursanții după programe avansate de un de zile pentru o carieră de afaceri de succes.

Misiunea noastră depășește stadiul de a oferi educație practică pentru meserii cu perspectivă mare în viitor. Vom fi suportul vostru de-a lungul carierei – de la alegerea programului, respectiv a viitoarei profesii, până la angajarea într-o companie de succes și progresul viitor.

Un drum mai ușor spre job alături de Centrul pentru dezvoltarea carierei

După finalizarea școlarizării la LINK Academy și BusinessAcademy aveți la dispoziție serviciile Centrului pentru dezvoltarea carierei, care vă va asigura practica în marile companii și ajutor în vederea găsirii unui job.

În funcție de dorințele și ambițiile voastre, dar și de cerințele de la job, vă oferim posibilitatea să vă perfecționați în domeniile necesare pentru a vă îmbunătăți suplimentar cunoștințele.

Școlarizare gratuită pentru persoanele cu handicap

Datorită interesului ridicat pentru programele instituțiilor LINK Academy și BusinessAcademy, în calitate de companie responsabilă social, LINK group oferă în fiecare an școlarizare gratuită persoanelor cu handicap. Aceasta se va desfășura online, prin intermediul platformei pentru învățarea la distanță. Anul acesta, cursanții din România și Moldova vor primi în total 6 burse de școlarizare gratuită.

Vizitați standul nostru LINK Academy și BusinessAcademy și vă vom oferi un curs gratuit de limbă engleză adaptat nivelului vostru de cunoștințe, precum și un curs gratuit la alegere din cadrul programului Microsoft Office. Aceste cursuri vor face o impresie foarte bună în CV, oferind suport suplimentar tuturor șomerilor care își caută un job bun.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.