Potrivit poliției, automobilul de marca Toyota, la volanul căruia se afla o femeie de 59 ani, având ca pasager pe soțul ei de 60 ani, ambii locuitori ai satului Cojușna, staționa regulamentar pe banda laterală stângă. Șoferul intenționa să vireze spre localitatea Cojușna.

În acest moment mașina a fost tamponată din spate de un alt automobilul de marca Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, având ca pasagere două femei.


În urma impactului, șoferița din Toyota a decedat pe loc, iar pasagerul acesteia și șoferul cu pasagerii din automobilul Opel au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. 


Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal în cadrul căruia se va stabili cine se face vinovat de comiterea accidentului.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!