„Știu sigur că voi concura la alegerile prezidențiale. Este miza pe care mi-am asumat-o. Este o luptă pentru orice bărbat din Republica Moldova. Pentru gestul lui Igor Dodon, Vlad țepeș trăgea în țeapă și Ștefan cel Mare tăia capul. Trăim într-o societatea care cu regret face ca Igor Dodon să fie cel mai iubit politician. Încă rămân nedumerit cu această mentalitate. Pentru mine am decis că merg la prezidențiale”, a declarat Țîcu.

Totată, deputatul afirmă că șansele pentru turul doi al alegerilor prezidențiale revin unui candidat din partea socialiștilor și unui candudat din partea partidelor unioniste. Țîcu este sigur că are toate șansele în aceste alegeri.

„Renato Usatîi nu este un jucător de calibru național. El are magnetismul asupra Bălțiului și atât. În turul doi va fi Igor Dodon și cineva de pe dreapta. Dacă va fi Igor Dodon, dacă nu-l închidem până atunci. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!