„Noi nu am ajuns să discutăm acest subiect. Trăim cu ziua de astăzi și perspectiva de mâine. Când vom lua o decizie, ne vom expune și la acest subiect. Cel mai probabil PDM, ca orice formațiune puternică, trebuie să participe în orice scrutin. Există democrație internă, există modalitate de luare a deciziilor. De asta, când vom ajunge să discutăm acest subiect, vă vom spune. Nu pot să vă spun că vom avea un candidat și îl vom retrage așa cum a fost în 2016.”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Amintim că în toamna anului 2016 Marian Lupu, pe atunci președinte al Partidului Democrat, și-a anunțat retragerea din cursa electorală pentru funcția de președinte al Republicii Moldova cu doar câteva zile înainte de primul tur de scrutin, în cadrul unui briefing de presă alături de prim-vicepreședintele PDM de atunci Vlad Plahotniuc. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!