Adrian Mutu

După o carieră de succes în care a evoluat la echipe de top precum Fiorentina, Inter Milano, sau Juventus, Adrian Mutu a început să se lase influențat prea mult de ce făcea în afara terenului. Totul a culminat cu momentul în care a fost testat pozitiv cu cocaină în Anglia și a intrat într-o groază de probleme. Clubul la care juca, printr-un noroc, nu a depus plângere, însă această situație l-a lăsat pe Adrian Mutu cu amenzi milioane către clubul Londonez. 

Breno

Faimosul fundaș brazilian a reușit să ajungă printre cei mai buni fotbaliști în aria sa de activitate. Însă, spre sfârșitul cariere atunci când lucrurile nu mai mergeau așa de bine, acesta s-a gândit că este o idee bună să își dea foc casei pentru a încasa prima de asigurare. Autoritățile nu au căzut în această capcană și, în schimb, a fost condamnat la 3 ani și 9 luni în închisoare. „Dacă s-ar fi putut pune go bet pariuri pe un astfel de incident întâmplându-se unui jucător de talie așa mare, nimeni n-ar fi crezut că este posibil”, scriu cei de la 1 xBet. 

Eric Cantona

Această legendă a fotbalului nu a fost întotdeauna un simbol pentru fair-play și diplomație. mai mult, pe vremea când evolua la Manchester United, acesta a fost arestat pentru lovire și a fost condamnat la 2 săptămâni la închisoare. În cele din urmă a fost eliberat după 24 de ore și decizia a fost preschimbată în 120 de ore de serviciu în folosul comunității. „Pe vremea aceea nu puteam paria la o casă de pariuri online pe astfel de evenimente, dar ar fi făcut o linie de pariu foarte interesantă dacă ar fi fost posibil”, scriu cei de la casa de pariuri online. 

Jan Molby

„Un alt fotbalist ce și făcut loc pe această listă băieților răi ai fotbalului mondial. Acesta a fost arestat și condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru conducere imprudentă. Este bine de menționat că nu a fost un jucător atât de important la Liverpool dar casa de pariuri 1xBet vrea să vă ofere informații complete. 

Creând un cont pentru bet pariuri 1xBet vă oferă mai mult decât pariurile clasice pe fotbal și alte sporturi populare. Tot felul de pariuri pe celebrități și altfel de evenimente sunt disponibile la doar câteva clickuri distanță!”, spun reprezentanții 1 xBet.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.