„Digital Park este un proiect cu adevărat revoluționar, a cărui perspectivă de dezvoltare este una de lungă durată. La moment, am finalizat faza întâi, în care deja activează șase companii IT cu peste 400 de angajați”, afirmă Aurelia Salicov.

Potrivit CEO Digital Park, pentru faza doi, fondatorii își propun să dezvolte încă 25 mii metri pătrați, spațiu care va include oficii, coworking, un mini-hotel, săli de conferință, spații comerciale, food court, o sală de sport și alte servicii. 

Proiectul își propune să reconfigureze atât aspectul urban al orașului, cât și să atragă noi investiții în IT. În rezultat, Digital Park va fi un ecosistem de business, inspirat din Silicon Valley, care va motiva potențialul intelectual să rămână aici, acasă. 

Lucrările sunt preconizate pentru următorii ani, iar cei interesați de spații de birouri pot să se înscrie în prealabil pentru a beneficia primii de spații. Pentru aceasta, doritorii pot lăsa o solicitare pe pagina proiectului.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.