„Am obosit să fim împărțiți în ai voștri și ai noștri, asta s-a întâmplat de-a lungul anilor, să fim repartizați în funcție de culorile politice, am obosit să dăm orașul pe mâinile oamenilor neprofesioniști. Riscul e mare să alegem un primar de Chișinău necompetent, care nu cunoaște problemele municipiului. Vreau să vă rog să nu mai facem aceste experimente”, a declarat Ion Ceban.

Acesta a reamintit că este gata să facă o coaliție cu cei din blocul ACUM. „Din momentul în care voi intra în birou , mă voi preocupa din prima zi de subiectele din program. În prima zi și în prima săptămână voi face să avem o coaliție cu blocul ACUM, cu toate responsabilitățile împărțite în mod egal.  Sunt sigur că vom reuși. Nu avem ce împărți, avem doar să rezolvăm aceste întrebări cât mai curând posibil”, adăugat socialistul. Amintim că, în duminica de 3 noiembrie, va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor locale generale. La Chișinău, se vor duela Ion Ceban și Andrei Năstase. În primul tur, socialistul a câștigat 40,19% din numărul total de voturi, iar candidatul ACUM – 31,08%.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!

"

"