„Maia Sandu, care se consideră atât de corectă, iese alături de Chirtoacă, care iată în ce stare a adus orașul. Dacă se poate uni cu acest corupt, înseamnă că poate să se unească și cu Plahotniuc pentru a salva țara. Atunci când se vor adresa la noi pentru a rezolva anumite chestiuni, noi o să-i trimitem la partenerii lor Ghimpu și Chirtoacă”, a declarat Dodon.

Cu doar câteva zile înainte, șeful statului avea o altă tonalitate în raport cu șefa Executivului și că va face tot posibilul ca această guvernare și Guvernul Maiei Sandu să continue. 

Trei cerințe de la Dodon pentru supraviețuirea coaliției: După alegeri, cu unii nu ne mai așezăm la masă

"

"

Amintim că astăzi, într-un filmuleț publicat pe Facebook, șefa Executivului și-a anunțat susținerea pentru Andrei Năstase în cel de-al doilea tur al alegerilor locale pentru Primăria Chișinău alături de președintele PL, Dorin Chirtoacă, care s-a plasat pe locul trei în primul tur al alegerilor locale din Chișinău.

În urma primul tur de scrutin, socialistul Ion Ceban a luat 40,19% din numărul total de voturi, Andrei Năstase – 31,08%, iar Dorin Chirtoacă – 10,15%.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!