UPDATE 22:57: Potrivit unui comunicat al IGSU, incendiul a fost stins, iar nimeni nu a avut de suferit.

„Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 20:43 de minute. La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri, inclusiv și două autoscări. Salvatorii au stabilit că flăcările au cuprins panourile electrice de la etajele 5-9 și o debara cu mai multe bunuri materiale de la etajul șase, iar scara blocului a fost inundată cu fum dens. Pompierii au reușit în mod de urgență să evacueze din scară peste 20 de persoane, inclusiv șapte minori protejați cu măști de protecție. Potrivit datelor IGSU, incendiul a fost localizat la ora 21:39 și lichidat la ora 22:17”, se menționează în comunicat.

Știrea inițială: Serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a declarat că locuitorii blocului sunt evacuați. Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit la un panou electric.

Martorii oculari ne-au spus că la fața locului au intervenit două autospeciale,  dar și o ambulanță. Incendiul a izbucnit la etajul șapte sau opt al blocului.

Amintim că în situații de urgență trebuie să apelați serviciul unic 112.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!