Update 01:07 Toate voturile au fost numărate! Iată cum arată rezultatele: Ion Ceban - 52,39%, iar Andrei Năstase - 47,61%. Socialistul a învins cu o diferență de 11.294 de voturi.


Update 00:08: Au fost prelucrate 304 din cele 307 de procese verbale. Ion Ceban are, deocamdată, 52,57% din numărul total de voturi.

"

"

Știrea inițială: Până la această oră, au fost prelucrate 277 procese verbale din 307. Deocamdată, Ion Ceban a luat 53,8% din numărul total de voturi exprimate.

Socialistul a fost fruntaș și în primul tur al alegerilor locale generale, cu 40,19% din numărul total de voturi.

Amintim că Ion Ceban a declarat că este gata să facă o coaliție la nivel local cu cei din blocul ACUM, astfel încât responsabilitățile să fie împărțite în mod egal.

La alegerile locale noi din 2018, socialistul a fost învins de contracandidatul său Andrei Năstase. În urma unei contestații depuse de Ion Ceban, instanța de judecată a invalidat însă scrutinul. Abia la începutul lunii octombrie a acestui an, Curtea de Apel și-a anulat încheierea, iar mandatul de primar al lui Andrei Năstase a fost validat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!