„Până miercuri, creăm coaliție cu blocul ACUM, dacă câștig. Nu mă interesează ce crede dl Năstase. Știu că blocul ACUM e o configurație mult mai largă”, a declarat Ion Ceban la TV8.

Socialistul a mai spus că Andrei Năstase ar urma să revină la cârma Ministerului de Interne. „Dlui a zis că a lucrat ultimele patru luni de zile ca un rob, cred că își va duce în continuare povara să lucreze ca un rob la MAI”, a explicat el.

Chiar dacă se arată sigur de victorie, acesta a menționat că PSRM va analiza toate procesele verbale. „Avem unele semnale, mai ales în suburbii. După ce le vom analiza, vom face declarații. Au fost înregistrați foarte mulți oameni cu viză de reședință înainte de turul doi. În Stăuceni, de exemplu, 450 de oameni. Cred că o să avem o surpriză în suburbii. Nu vor vota ca de obicei în suburbii”, a spus el.

Întrebat dacă va ataca rezultatele scrutinului în judecată, dacă va fi învins de Andrei Năstase, socialistul a declarat: „Nu analizez, deocamdată, astfel de strategii”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!