Liberalul a ținut să mulțumească alegătorilor care au ieșit la vot. „Mulțumesc și celor care m-au votat și pe mine astăzi cu toate că nu eram în buletinele de vot. Unii alegători s-au arătat atât de conștiincioși și fideli încât și acum m-au votat pe mine”, a spus mândru Chirtoacă. „Există o vorbă- o dată primar, toată viața primar”, a mai adăugat acesta.

Liberalul a afirmat că va continua să-și ducă până la sfârșit proiectele începute, deja în calitate de consilier. 

Chirtoacă și-a amintit de alegerile din 2018 când „Ceban se declara seara învingător, însă dimineața, odată cu validarea tuturor proceselor verbale, lucrurile s-au așezat”, a spus ex-primarul. Acesta afirmă că există probabilitatea ca în cazul în care candidatul socialist va pierde capitala, „va striga că voturile sunt fraudate”.

Cât despre Andrei Năstase, liberalul a declarat: „Noi n-am susținut anume acest candidat al Blocului ACUM, noi am mers împotriva socialiștilor. Noi nu ne retragem nimic din ce am spus de Andrei Năstase, dar direcțile proeuropene trebuie să prevaleze”. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!