Ion Ceban a fost favorit la Botanica. Sectorul l-a votat în proporție de peste 61%, iar Năstase a acumulat cu circa 25% mai puțin. 

La Buiucani, pe cei doi i-au despărțit circa 1200 de voturi sau 2%, în favoarea lui Ion Ceban, iar la Rîșcani - tocmai 15%, balanța înclinând din nou spre Ceban. 

Ciocana a fost unicul sector unde Andrei Năstase a ieșit victorios, însă și aici la limită. Pentru el și-au dat votul 50,91% din locuitori.

În Centru, în schimb, cei doi au mers aproape în același pas. În final, Ion Ceban a câștigat cu doar 94 de voturi diferență.

Turul doi din Chișinău a avut cu 10.600 mai mulți participanți decât primul tur. Care era diferența în 2018 (GRAFIC)

Și la Condrița lupta a fost strânsă, iar socialistul a luat cu 22 de voturi mai mult. Totuși, cea mai mică diferență între cei doi s-a înregistrat la Budești. Aici, Ion Ceban a câștigat cu doar șase voturi diferență.

Pe de altă parte, Andrei Năstase a câștigat în mai multe suburbii din capitală. De exemplu, la Grătiești acesta a fost votat de peste 76% din locuitori. Pentru el și-au dat majoritatea voturilor localnicii din Cruzești și Trușeni - sub 68%.

Vedeți pe hartă cum exact s-au distribuit voturile:

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!