„Domnule Năstase, avem nevoie ca dumneavoastră să reveniți la Guvern cât mai curând. Cred că oamenii au pierdut un potențial primar bun, dar democrația e un exercițiu permanent. Nicio victorie și nicio înfrângere nu e definitivă. Sper că Ion Ceban să țină minte și să respecte toate promisiunile făcute în campania electorală. Am pierdut o bătălie, însă adevărata bătălie este contra corupției”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă la Guvern.

Co-președinta blocului ACUM le-a mulțumim locuitorilor Chișinăului pentru voturile de la scrutinul local.


Lidera PAS spune că urmează o perioadă grea, în care alianța de guvernare va fi supusă unui test de rezistență, referindu-se la reforma Justiției. În acest sens, prim-ministra l-a îndemnat pe Igor Dodon „să renunțe la jocurile pe sub masă prin care subminează această reformă”.

Citește și: Chișinăul socialist. Cum arată harta capitalei și în ce regiuni Ceban și Năstase au fost separați de câteva voturi (GRAFIC)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!