„Trebuie să recunosc, am fost convins de la bun început că Andrei Năstase va pierde alegerile la Chișinău. De ce? Toata activitatea sa după ce ACUM a preluat guvernarea nu m-a convins. Andrei a fost excepțional în lupta cu regimul Plahotniuc, dar foarte slab ca politician, dacă putem vorbi despre el în aceiași termeni. Incoerent, nervos, lipsit de substanță, obosit. Un ghem de contradicții. Trebuie să o spunem sincer, e din zona stării psihologice, puternic afectate de luptă și frustrările post - Plahotniuc”, a scris fostul premier.

Ion Sturza crede că, de data aceasta, chișinăuieni nu au votat geopolitic.

„Pentru prima dată. Cu atât mai dureros pentru Andrei. Cu atât mai bine pentru chișinăuieni? Nu cred! Insist, Ion Ceban este un produs de PR. Nu are el nimic cu un management bun al orașului. Steaua roșie e în sânge... Dar, ca cetățean al Chișinăului m-am săturat să văd cum degradează, să văd dezvoltările imobiliare aiuritoare pe terenurile furate de la oraș, drumurile sparte și traficul infernal. În acest sens îi doresc succes lui Ion Ceban!”, a mai adăugat omul de afaceri.

Citiți întreaga sa postare mai jos:

Amintim că, după procesarea tuturor proceselor verbale, Ion Ceban a câștigat la Chișinău cu 52,39%.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!