1. Palatul Sporturilor

Cel mai ieftin abonament este oferit de Palatul Sporturilor. Posesorii abonamentului achită 500 de lei și pot frecventa câte o oră, de trei ori pe săptămână. Acesta include 45 de minute petrecute în apă și 15 minute - în duș sau vestiar. Bazinul este unul fără acoperiș, iar apa se menține la temperatura de 28-29 de grade. Cei care doresc să facă ocazional o vizită, pot achita 50 de lei pentru o oră.

2. Bazinul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport 

Condiții similare bazinului de la Palatul Sporturilor oferă și bazinul Universității de Educație Fizică și Sport (USEFS), cunoscut și drept bazinul din spatele Guvernului. Acesta e disponibil începând cu ora 07:00. Și aici puteți obține abonamente la prețul de 500 de lei lunar, iar o vizită unică este la preț de 50 de lei.

FOTO: Palatul Sporturilor/Facebook

3. Fitness Doza

Clubul Fitness Doza oferă posibilitatea clienților de a se bucura de o oră într-un bazin acoperit, la un preț de 120 de lei, fără un program strict, iar abonamentele lunare încep de la 500 de lei, în funcție de orele alese.

4. Clubul Ecosport Gym

Sala poate fi frecventată la orice oră, în intervalele 07:00-22:00. Prețul pentru o intrare este de 500 de lei, dar oferă și alte facilități pe lângă ora petrecută în bazin. Doritorii pot rămâne la un antrenament în sală, în grup sau pot beneficia de saună.

5. Niagara Fitness Club

O ofertă asemănătoare celei de mai sus prezintă și clubul de sport Niagara, la un preț de 600 de lei vizita, pe tot parcursul unei zile. 

FOTO: Niagara Fitness Club

6. Energy Fitness

Unele centre de sport, cum ar fi Energy Fitness, oferă doritorilor un bazin de tip acoperit, contra unei sume de 20 de euro intrarea. Prețurile abonamentelor variază. Cel mai ieftin dintre abonamente costă 200 de euro și permite frecventarea bazinului ori de câte ori își dorește clientul.

7. Sport Park

Urmează localurile care oferă doar abonamente pentru o perioadă de minim două luni. La Sport Park, clienții beneficiază de ore de bazin și sală de forță, la alegere, după achitarea unei sume în valoare de 220 de euro.

FOTO: Sport Park/Facebook

Până în primăvara acestui an, în Chișinău era popular și bazinul Clubului Dinamo. Acesta a intrat în reconstrucție pentru prima dată după 40 de ani de activitate. După modernizare, acesta va putea găzdui competiții sportive naționale și regionale. 

De remarcat că, în R. Moldova activează și echipa de polo pe apă. În primăvara acestui an, tinerii moldoveni, pentru prima dată în istoria water polo moldovenesc, au câștigat un turneu, învingând Africa de Sud în meciul final cu scorul 11: 8.

* Autor: Ilinca Fiodorov, stagiară

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!