Întrebat despre acțiunile imediate pe care le va întreprinde odată ajuns primar, Ion Ceban a declarat: „Mă voi saluta cu toți oamenii. Voi face o ședință de planificare”.

„Deja mâine am o ședință pe intern cu colegii mei, să vedem toate politicile. Am solicitat să ne fie prezentată o mostră pentru buget. Mă voi apuca de lucru. Bugetul trebuie să-l aprobăm, pentru că vreau foarte mult să-l avem în termen. E important pentru licitațiile care trebuie să se desfășoare în ianuarie-februarie. De obicei, se întind până în mai iunie și atunci ne întrebăm de ce nu a fost făcut marcajul, de ce gropile nu au fost astupate”, a mai declarat el în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Amintim că, în turul doi al alegerilor locale din 3 noiembrie, Ion Ceban l-a învins pe Andrei Năstase cu 52,39%.

La alegerile locale noi din 2018, socialistul a fost învins de contracandidatul său Andrei Năstase. În urma unei contestații depuse de Ion Ceban, instanța de judecată a invalidat însă scrutinul. Abia la începutul lunii octombrie a acestui an, Curtea de Apel și-a anulat încheierea, iar mandatul de primar al lui Andrei Năstase a fost validat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!