„Ce-a anunțat Andrei Năstase dimineață nu a fost convenit cu PAS. Organizația PAS Chișinău va analiza, în următoarele zile, toate opțiunile”, a răspuns Marian, fără să precizeze dacă PAS optează pentru extinderea unei alianțe cu PSRM și la municipalitate.

Reamintim că Năstase a declarat că nu va face o coaliție cu socialiștii în CMC. „Nu avem nevoie de coaliție pentru a susține proiectele benefice”, a adăugat el.

În același timp, colegul său de partid, Alexandru Slusari, a fost categoric la acest subiect: blocul ACUM nu va coaliza cu PSRM la nivel municipal.

De menționat că, după victoria la locale, Ion Ceban le-a propus celor de la ACUM „să divizeze responsabilitățile în mod egal” și s-a arătat sigur că există șansa să fie creată o „majoritate viabilă”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!