„Congresul partidului decide. Nu mă țin de un fotoliu. Și când am edificat această platformă născută din mulțime, din revolta populară, înainte de a ajunge în fruntea partidului, am făcut multe căutări. Nu mi-am dorit niciodată să fiu în fruntea partidului. Nu am nicio problemă să candidez cu altcineva sau să mă retrag în cazul unui eșec”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Întrebat dacă înfrângerea de la alegerile locale nu este un eșec suficient, acesta a menționat: „Fiecare cu eșecurile lui. Foarte multă lume a băut șampanie din primul tur. Cred că 48% e un rezultat bun în contextul politic”.

Pe 5 noiembrie, Andrei Năstase a spus că Partidul Platforma DA urmează a fi reformat și că persoanele care s-au manifestat vor fi promovate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!