„Pe mine întotdeauna m-au inspirat oamenii și cred cu tărie că în țara asta sunt oameni tare deosebiți. Tocmai de asta, mi-am propus să lansez un nou proiect, care să aducă în prim plan oameni deosebiți, interesanți, dedicați, oameni care nu neapărat au apărut până acum la televizor, dar care au o poveste interesantă de spus. Este o întrebare comună pe care o pun tuturor eroilor mei: De ce au ales să facă ceea ce fac în Moldova. Și să știi că cei mai mulți dintre ei mi-au oferit răspunsuri emoționante, uneori până la lacrimi”, a povestit Irina Harea-Mardari.

Proiectul va fi lansat pe 8 noiembrie

Prima ediție a proiectului „Oameni ca tine” va apărea pe AGORA chiar în această săptămână – pe 8 noiembrie. În fiecare zi de vineri, veți cunoaște noi istorii și noi povești de viață.

„Va fi un material video, însoțit de un portret text pentru cei cărora le place să și citească, nu doar să privească”, a spus jurnalista, fără a divulga numele primului erou care a acceptat în lumea lui echipa noastră de filmare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!