Infracțiunile ar fi avut loc pe parcursul lunilor septembrie-octombrie curent, atât în raionul Hâncești, cât și în Cimișlia, Ialoveni, Strășeni. Date fiind probele acumulate, trei dintre bănuiți au fost reținuți de oamenii legii, în seara zilei de miercuri.Potrivit informațiilor anchetei, bănuiții ar fi intrat în locuințele oamenilor, spărgând ușile și ferestrele. Aceștia sunt suspectați că ar fi sustras bani și obiecte de aur, în urma infracțiunilor.

Bănuiții au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani. Anterior, aceștia au fost condamnați pentru furt. Totodată, pe numele lor există un dosar în istanță de judecată, deasemeni pe o cauză de furt. 

Astfel, trei dintre suspecți sunt reținuți pentru 72 de ore, alții doi sunt cercetați în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă de la 5 la 10 ani de închisoare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!