Frigidere, cuptoare, mașini de spălat sau aragaze: magazinul nostru online însușește tradiția americană prin oferirea de oferte speciale, ideal pentru familia ta sau pentru un cadou perfect!

De Black Friday găsiți televizorul nostru la prețuri excepționale.


Descoperiți toate modelele cu cele mai bune caracteristici și tehnologii avansate: TV LED , TV QLED Samsung, LG TV , Philips TV , OLED TV , TV 4K UHD (Ultra de înaltă definiție), Smart TV , TV 3D, ecran curbat ... Toate produsele noi din televizoare ieftine, care trebuie selectate conform criteriilor:
Dimensiunea ecranului (de la 42cm / 16 inci pentru cei mici, la 215cm / 85 inch);
Definiția ecranului conform standardului HD (HDTV (1280 x 768 pixeli sau 1366 × 768 pixeli, 1080p HDTV (1920 x 1080 pixeli)), 4K și 4K UHD (3840 x 2160 pixeli). Vă recomandăm o alegere minimă în HDTV 1080p.
Smart TV (televizorul este conectat la internet și aveți acces la diverse aplicații, cum ar fi YouTube, Facebook, Google);
Compatibilitate 3D (vă permite să vizionați filme în 3 dimensiuni).


De „Vinerea neagră” la BigShop.md găsiți frigidere ieftine în Chisinau, vă punem la dispoziție super oferte și prețuri reduse.

Descoperiți gama completă de frigidere pe site-ul nostru oficial. Pentru a vă ajuta, nu ezitați să consultați sfatul consultanților noștri în alegerea modelului potrivit în funcție de  dimensiunea, culoarea și tipul lor: frigider-congelator, Side-by-Side, cu mai multe uși și încorporat. Aspectele tehnice sunt foarte importante și trebuie să înțelegeți felul de dispozitiv pe care îl cumpărați. Nu neglijați alegerea magazinului nostru online, garanția și serviciul sunt esențiale.

Aveți nevoie să cumpărați un aspirator nou de o calitate excelentă? BigShop.md de Black Friday vă oferă posibilitatea de a găsi cele mai bune modele care au fost selectate cu o mare exigență. Toate tipurile de aspiratoare: de la modele cu sac și fără, la aspirator fără fir, robot, cu abur, cu filtru sau cu container. Oferim modele de aspiratoare ale celor mai renumite branduri, precum Philips și Samsung.


Cu selecția de Black Friday de la BigShop.md, veți fi mulțumit, împlinit și fericit! Deci, vă puteți permite să fiți exigent și să alegeți cele mai bune electrocasnice, prețurile sunt uluitoare, perfecte pentru toate bugetele. Dar mai presus de toate, stocurile sunt limitate, iar vânzările sunt foarte rapide, așa că grăbiți-vă să profitați de la cele mai mici prețuri. Operatorii noștri sunt mereu la dispoziția dvs. pentru a vă oferi consultanță. Mai mult, puteți achiziționa produsele în rate, în credit și cu livrare la domiciliu în toată Republica Moldova.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.