Ce vă așteaptă la Gală

Renumita soprană de la Opera de Stat din Viena, care a cucerit cu vocea sa o lume întreagă, va evolua, în 17 noiembrie, pe scena Palatului Republicii, alături de alte talente deosebite, precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, Elena Radu și trupa Bravissimo România, întru susținerea celor mai vulnerabili copii din Moldova.

Pe cine ajută CCF/HCC

De 15 ani, CCF/ HHC Moldova este alături de copii din țara noastră. Aceasta a ajutat peste 4800 copii, unii dintre ei revenind în medii familiale, părăsind pentru totdeauna instituțiile (internatele și casele de copii), alții primind sprijin calificat pentru a rămâne alături de părinții lor.

Parte din dezideratul CSR al băncii

Susținerea unui astfel de eveniment, reprezintă încă una dintre acțiunile de responsabilitate socială corporativă a Victoriabank, care este onorată să celebreze generozitatea și dărnicia umană. Banca dorește să contribuie în continuare la îndeplinirea misiunii nobile a organizației – „O casă și o familie pentru fiecare copil” și să ajute ca viața copiilor, aflați în diverse riscuri să apuce o altă cale, spre familie, dragoste și căldură părintească. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.