„Jocurile politice ale membrilor coaliției, care caută fiecare al lui, aprofundează țara în criză. Obiectul certei este clar: procurorul general. Era un punct care trebuia să-i unească, dar i-a despărțit. Senzația e că ne jucăm în nisip, iar nisipul e de o tare proastă calitate. Credem că anticipatele nu-s foarte departe”, a comentat Ulanov.

La finalul luării sale de cuvânt, deputatul a spus că P. Șor nu va fi „implicat în aceste jocuri, care nu au nimic în comun cu reforma Justiției”.

„V-ați împiedicat de reforma justiției și ați căzut. Ne vom abține de la vot”, a spus Ulanov.


Poziția partidului a fost enunțată abia în plen. Întrebați de reporterul AGORA înainte de ședință, Reghina Apostolova și Igor Himici au refuzat să ofere un răspuns, spunând că vor putea oferi declarații după ședința Parlamentului. „O să vedeți la ședință”, le-a spus jurnaliștilor vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!