Într-un final, Octavian Țîcu a reușit să se adreseze parlamentarilor, autointitulându-se „profet”. „Eu am spus asta încă în iulie-august. Nu pentru asta am venit la tribună, ci să vă întreb ce s-a întâmplat în cei 30 de ani ai Republicii Moldova? A fost o istorie despre cine pe cine dă jos. O istorie a „kidănelii”, cum se spune”, a spus deputatul. Vedeți mai jos discursul acestuia:


Pe 12 noiembrie, Parlamentul a demis Executivul condus de Maia Sandu prin votul a 63 de deputați democrați și socialiști. Guvernul demis își va continua mandatul până la depunerea jurământului de către un alt Guvern. Acesta va îndeplini însă numai funcţiile de administrare a treburilor publice, ceea ce exclude guvernarea prin hotărâri de Guvern și promovarea proiectelor de lege.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!