La discuțiile de la Președinție vor merge și democrații, care au votat marți, împreună cu socialiștii, demiterea Executivului. „Vom merge, sigur că vom merge, așa cum am mers și în iunie și alte dăți. O să ascultăm ce ne spune președintele, o să-i spunem și ce gândim noi”, a declarat deputatul democrat Vladimir Cebotari, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Și deputații Partidului Șor vor merge la consultări cu președintele.

„Am avut o discuție lungă cu domnul Ilan Șor și colegii din fracțiune și partid. Fracțiunea Partidului Șor va participa astăzi la întâlnire și va accepta invitația care a fost trimisă în adresa fracțiunii. Din numele domnului Ilan Șor și al fracțiunii, la întâlnire vor participa deputații Denis Ulanov și Reghina Apostolova”, a declarat pentru AGORA vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber.

"

"

Precizăm că deputații socialiști au venit deja la consultările cu Igor Dodon, care au început la ora 10:00.

Amintim că marți, 12 noiembrie, Igor Dodon a invitat la consultări, pentru a doua zi, toate fracțiunile parlamentare. „La ora 10 invit fracțiunea PSRM la consultări. La ora 11 invit deputații din blocul ACUM, la ora 12 deputații din fracțiunea PDM, iar la ora 13 invit deputații din Partidul Șor la reședința stat din strada Nicolae Iorga”, a anunțat șeful statului.

Citește și: Ce urmează după demiterea Guvernului Sandu? Mingea e pe terenul lui Dodon

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!