Aflăm din datele furnizate de Seolitte.com care sunt sectoarele preferate de chișinăuieni și pentru ce optează aceștia în căutări. Sectoarele cu cea mai mare rată de căutare a apartamentelor sunt Botanica, Ciocana și Buiucani, fie că este vorba despre chirie sau de cumpărarea unui imobil. Un grafic pe cifre vedeți mai jos:Se pare că apartamentele noi sunt la mare căutare, la diferență mare față de cei care caută un apartament vechi. Printre cele vechi însă, sunt preferate cele din seria 143 (ca fiind mai largi ca design). Cele mai căutate sunt apartamentele cu o odaie (peste 52%), urmate de cele cu 2 camere (în proporție de peste 45%). Apartamentele mari (cu 3 și 4 odăi) adună în total circa 2% în căutările pe Google, conform datelor furnizate de Seolitte.Tot mai des, moldovenii caută serviciile agențiilor imobiliare din Chișinău, acordându-le încrederea și expertiza pe care specialiștii din domeniu o au. Astfel, printre cele mai căutate agenții din sfera imobiliarelor se găsesc următoarele:


Se pare că acestea sunt companiile la care apelează populația noastră cel mai frecvent când e vorba despre închirierea sau vinderea/cumpărarea unui imobil. 

Căldura și confortul unui apartament sau case îl fac oamenii din ea. Alegeți să vă creați acasă o oază de liniște și fericire.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!