La conferință vor participa profesioniști din media din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, dar și Uniunea Europeană.

Conferința este o continuare a celei de-a 2-a Conferință Media a Parteneriatului Estic, care a avut loc în 2017 și a identificat durabilitatea economică ca fiind o provocare cheie, cu care se confruntă jurnalismul profesionist din toată regiunea. 

Profesioniști media din fiecare țară PaE vor prezenta studii de caz care evidențiază modul în care organizațiile lor au dezvoltat modele de afaceri de succes și și-au îmbunătățit viabilitatea financiară. 

Ultima sesiune va acorda cuvântul donatorilor, care vor discuta acțiunile lor în țările PaE și strategiile privind abordarea necesităților diverse ale instituțiilor media independente din regiune.

Conferința se va încheia cu o sesiune finală, care va sintetiza constatările și recomandările evenimentului, care vor contribui la modelarea asistenței viitoare pentru mass-media în țările partenere din est.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!