„Igor Dodon a numit un candidat care este docil, îl va asculta și îi va îndeplini toate dorințele. Ion Chicu a acuzat oficiali ai Uniunii Europene de furtul miliardului. Mă întreb dacă această numire vine să sfideze UE”, s-a întrebat Sandu, în platoul TV8.

Maia Sandu consideră că Guvernul Chicu, dacă va fi votat, va trebui să se împrumute la dobânzi foarte înalte, când va dori să obțină asistență externă.

„Nu cred în Guvern tehnocrat. Ați numit echipele și personajele cu care a lucrat Chicu, Cred că va fi o combinație de oameni care au fost în PD și PSRM. Mă mir că azi nu s-a votat Guvernul. Sunt foarte grăbiți. Cred că această echipă a fost negociată o perioadă, iar acum ne va fi prezentată. Am auzit niște nume, dar nu-mi permit să le spun. Nu știu cine e la Justiție. La Economie - știu, dar nu dau nume”, a mai adăugat fosta șefă a Executivului.

În Guvernul Sandu, PSRM avea doi miniștri: ministrul Apărării, Pavel Voicu și pe Vasilii Șova, responsabil de domeniul reintegrării.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!